Bi potrebovali nasvet za izbiro pravega izobraževanja?

Vas zanima ustvarjanje in učenje novih znanj in veščin, načrtovanje kariere, osebna rast?

V Svetovalnem središču Ljubljana ‒ LUR, ki se nahaja na CDI Univerzum, nudimo različne oblike svetovanja za učenje, izobraževanje, razvoj kariere ter osebno in poklicno rast.

Svetujemo na treh področjih:

  • pri vključevanju v izobraževanje in nadaljevanju izobraževanja,
  • pri ugotavljanju in dokumentiranju znanja in spretnosti ter
  • pri samostojnem učenju.
  • SVETOVANJE ODRASLIM

Od 1. 1. 2021 dalje je Svetovalno središče Ljubljana izvajalka javne službe na področju izobraževanja odraslih. Svetovalna dejavnost je namenjena vsem odraslim in je brezplačna. Nudimo zaupno in strokovno pomoč pri izbiri poti do novih znanj in zaposlitev.

Svetovalke:

Mateja Vurnik dosegljiva vsak delovnik od 9. do 14. ure: 041 957 197, svetovalno.središče@cdi-univerzum.si

Mojca Sikošek Penko dosegljiva vsak delovnik od 9. do 15. ure ali po dogovoru: 041 957 198, mojca.sikosek@cdi-univerzum.si

Polona Franko dosegljiva vsak delovnik od 9. do 14. ure: 031 337 437, polona.franko@cdi-univerzum.si

Janja Štefan dosegljiva vsak delovnik od 9. do 14. ure: 030 601 712, janja.stefan@cdi-univerzum.si

Ema Hočevar dosegljiva vsak delovnik od 9. do 14. ure: 01 583 92 98, ema.hocevar@cdi-univerzum.si

Svetovalno dejavnost izvajamo:

  • osebno na sedežu vsak delovni dan,
  • na dislokacijah,
  • po telefonu,
  • po elektronski pošti,
  • po videokonferenci.
  • SVETOVANJE ZAPOSLENIM

V okviru projekta Svetovanje v izobraževanju odraslih nudimo brezplačno poglobljeno svetovalno podporo za vključitev v izobraževanje ali usposabljanje za zaposlene, karierno svetovanje ter ugotavljanje in vrednotenje neformalno pridobljenega znanja. Dejavnost je brezplačna, financira jo Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Evropski socialni sklad.

Delodajalcem nudimo pomoč pri motivaciji in osvajanju novih znanj in kompetenc njihovih zaposlenih ter podporo pri načrtovanju razvoja kompetenc zaposlenih na specifičnih delovnih mestih, ki še posebno v teh časih zahtevajo organizacijske in tehnološke spremembe poslovnega procesa.

Zaposlenim nudimo brezplačno karierno asistenco, podporo pri načrtovanju kariere in karierni razvoj za ohranitev zaposlitve. Z brezplačnimi krajšimi delavnicami, seminarji, tečaji ali daljšim izobraževalnim programom do uspešne poklicne kariere tudi v zrelem življenjskem obdobju.

.

Svetovalke:

Mojca Sikošek Penko dosegljiva vsak delovnik od 9. do 15. ure ali po dogovoru: 041 957 198, mojca.sikosek@cdi-univerzum.si

Polona Franko dosegljiva vsak delovnik od 9. do 14. ure: 031 337 437, polona.franko@cdi-univerzum.si

Janja Štefan dosegljiva vsak delovnik od 9. do 14. ure: 030 601 712, janja.stefan@cdi-univerzum.si

Damjana Osterc dosegljiva vsak delovnik od 9. do 14. ure ali po dogovoru, T:01/583 92 74, damjana.osterc@cdi-univerzum.si

 

Za potrebe razvojne, znanstveno-raziskovalne dejavnosti in za potrebe poročanja Ministrstvu za izobraževanju, znanost in šport, ki sofinancira delovanje svetovalne dejavnosti, bomo stranke (ob obisku naše organizacije, telefonskem klicu ali elektronski pošti) prosili za nekatere osebne podatke. Več o tem si lahko preberete tukaj.

Pokličite ali pišite še danes!

 

Oglejte si, kako poteka svetovanje.

Za potrebe razvojne, znanstveno–raziskovalne dejavnosti in za potrebe poročanja Ministrstvu za izobraževanju, znanost in šport, ki sofinancira delovanje svetovalne dejavnosti, bomo stranke ob obisku naše organizacije, telefonskem klicu ali elektronski pošti na naslov naše organizacij, prosili tudi za nekatere osebne podatke.

Več o tem preberite tukaj.